Akcija u Rakiti - građani pijucima i lopatama razbijaju cevi

Izvor: JužneVesti.com, 15.Avg.2020, 10:39

Akcija u Rakiti - građani pijucima i lopatama razbijaju cevi

Par stotina građana iz svih delova Srbije odazvalo se pozivu organizatora i došlo u Rakitu da izvade cevi iz reke. Okupljeni su sišli do reke i pijucima i lopatama razbijali cevi. U selu su prisutne policijske snage, aktivisti su poneli različita oruđa, a organizatori su apelovali da sve prođe bez provokacija i nemira.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Rakiti građani razbijaju cevi za mini-hidroelektrane

Izvor: RTS, 15.Avg.2020

Građani su se odazvali pozivu organizatora i došli u Rakitu da iz reke izvade cevi za mini-hidroelektranu. Okupljeni su sišli do reke i pijucima i lopatama razbijali cevi. U selu su prisutne policijske snage, a organizatori su apelovali da sve prođe bez provokacija i nemira. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.