Akcija Svi na sneg na Babinom zubu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2022, 10:23

Akcija "Svi na sneg" na Babinom zubu

Nišlije koje su se uželele snega i htele bi da na jedan dan osete čari zime i zimskih sportova, mogu da se prijave i priključe akciji "Svi na sneg", koja će u nedelju 13. februara biti organizovana na Babinom zubu.

Pored pešačke ture, za sve zainteresovane biće organizovano skijanje i druge sportsko-rekreativne aktivnosti na snegu, a polazak jeu 7 sati, sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u nišku Trđavu.

Mesto se, po regresiranoj ceni od 1.000 dinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << može rezervisati u poslovnici "TRANS D“, na Bulevaru 12. februar br. 35, preko puta pomoćne autobuske stanice, radnim danima od 7 do 17 sati i subotom od 7 do 12 sati - navode organizatori.

Svaki učesnik akcije je osiguran, a uz vođu puta i rekreatora obezbeđen je i lekar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.