Akcija  Posadi svoj hlad  - Niš bogatiji za 1.600 stabala belog jasena

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Dec.2020, 15:42

Akcija Posadi svoj hlad - Niš bogatiji za 1.600 stabala belog jasena

Niš će biti bogatiji za 1.600 sadnica belog jasena u akciji „Posadi svoj hlad“ u kojoj učestvuju građani, gradska opština Palilula i JKP „Mediana“, kažu nadležni.

Građanima Niša narednih dana biće podeljeno 1.350 besplatnih sadnica belog jasena u vremenu od 10 do 14 sati u cvećarama JKP „Mediana“, onima koji su se prethodno prijavili za učešće u akciji.

U školskim dvorištima i na fudbalskim igralištima Kancelarija za mlade gradske opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Palilula zasadiće 250 stabala ovog drveta.

Građani koji preuzmu sadnice moći će da zasade beli jasen samo u svom dvorištu ili na svom posedu, posle sadnje imaće obavezu da se fotografišu pored stabla i fotografiju pošalju administratoru akcije.

Sadnice su donacija društveno odgovornih kompanija, partnera koji su se odazvali pozivu da učestuju u ovoj akciji Zelenog razvojnog centra iz Sremske Mitrovice koji već pet godina obeležava Svetski dan čišćenja u Republici Srbiji.

Građani uz sadnicu dobijaju uputstvo za sadnju, tablu za upisivanje svog imena, datuma sadnje i imena partnera koji je obezbedio sadnicu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Niš dobio 1.600 stabala belog jasena, većinu će saditi građani

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2020

U akciji "Posadi svoj hlad" Niš je dobio 1.600 stabala belog jasena, a građani koji su učestvovali moći će u cvećarama JKP Mediana besplatno da preuzmu 1.350 sadnica koje su u obavezi da posade u svom dvorištu ili posedu, saopšteno je na Fejsbuk stranici gradonačelnice. Ostatak će biti posađen...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.