30.000 evra zaplenjeno na Graničnom prelazu kod Dimitrovgrada

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2023, 14:55

30.000 evra zaplenjeno na Graničnom prelazu kod Dimitrovgrada

50.000 neprijavljenih evra pokušali su preko granice da prenesu državljani Poljske, a nakon što je novac otkriven, carinici su im vratili po 10.000 evra, dok je 30.000 zadržano do okončanja prekršajnog postupka.

29-godišnji par iz Poljske se zaputio ka Turskoj kada su kontrolisani na Graničnom prelazu Gradina, a iako su rekli da nemaju ništa da prijave, ubrzo je tokom detaljne kontrole otkriveno da putnica u ličnoj torbici nosi neprijavljenih 50.000 evra.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Uprave carina podsećaju putnike da su u obavezi da na granici prijave svaki iznos veći od 10.000 evra, nezavisno od toga da li ga nose uz sebe ili su ga stavili u lične torbice, prtljag ili u neku od pregrada u automobilu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.