Izvor: Press, 12.Dec.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojići i Joksimovići se sreli posle skandala: Ovako se Jovana ponašala nakon svađe sa Severinom!

Severina Kojić prošle nedelje izazvala je još jedan u nizu skandala kada se nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, koji ju je prethodno ispoštovao i nije pozvao Jovanu i Željka Joksimovića na svoju slavu, kako je to njegova snajka zahtevala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
e-stock/S.Kostić
Ni njima nije jasno šta je Severini... Jovana i Željko Joksimović
A sada su se Kojići sreli sa Joksimovićima na slavi kod zajedničkog prijatelja, menadžera Baneta Obradovića i kako se spekuliše, potpuno su se ignorisali. Oni su naime, tražili da sede što dalje jedni od drugih, a tokom čitavog slavlja nisu razgovarali. 
instagram.com/severina
Napravila skandal...Severina i Igor Kojić
Razlog za ovakvu Severininu reakciju, jeste gostovanje jedne novinarke u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na televiziji Prva kada je voditeljka postavila pitanje o Severini kao majci. Iako je Jovana samo profesionalno radila svoj posao, Severina se naljutila i napravila opšti haos koji se odrazio i na njen brak sa Igorom Kojićem. 
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.