Joksimovići doživeli neprijatnost na aerodromu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimovići doživeli neprijatnost na aerodromu

Popularni par Jovana i Željko Joksimović odlučili su da naprave predah od prenatrpanih obaveza, pa su se sa naslednicima Kostom i bebama Srnom i Anom zaputili u jedno luksuzno grčko letovalište.

Međutim, pri sletanju u Atinu supružnicima se desio peh kada su shvatili da su im zagubili prtljag, koji je uključivao i neophodne stvari za male bliznakinje.

Voditeljka se odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iznervirala, jer je shvatila da ne mogu da produže dalje, a jasno joj je bilo da mogu da prođu sati dok se situacija ne reši.

Odmah je sve prenela Željku, i bili su u dilemi šta da urade, da li da u letovalište produže bez kofera.

Ipak, ubrzo su pronašli kofer te je sve prošlo u najboljem redu, a pored uživanja na plaži, Željko je iskoristio priliku i da malog Kostu uči da pliva .
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.