Izvor: Press, 19.Dec.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKSIMOVIĆ JE BIO LUD ZA JEDNOM ŽENOM, A TO NIJE JOVANA: Ona je pevačica raskošnog glasa i njegova prva ljubav

Neosporna je činjenica da su njene pesme obeležile devedesete godine
Za pevačicu Cecu Slavković mnogi su govorili – nit’ manje žene, nit’ većeg glasa. Nažalost, skoro više od decenije nismo joj čuli glas. Publici u amanet je ostavila dva albuma i povukla se sa scene, a bila je poznata i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao devojka Željka Joksimovića.
Naime, o njenoj i Željkovoj vezi brujalo se u javnosti, ali nikada nisu konkretno govorili jedno o drugom.




foto: Printscreen Youtube
Inače, Cecu Slavković upamtili su kao pevačicu sa savršenim glasom, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa scene i iz javnosti.

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere - objasnila je Ceca medijima svojevremeno svoju odluku.

Neosporna je činjenica da su njene pesme obeležile devedesete godine, a pored muzičkog talenta upamćen je i njen osmeh.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.