Ovako je Jovana Joksimović proslavila 38. rođendan (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Jovana Joksimović proslavila 38. rođendan (FOTO)

Voditeljka Jovana Joksimović je 25. aprila, napunila 38 godina, a rođendan je proslavila u svom domu u društvu supruga Željka Joksimovića i najužih članova porodice.

Jovana je zablistala u svetlo plavom kompletu, a mini haljina koju je nosila ispod sakoa istakla je njene vitke noge kojima već godinama pleni i koje gde god se pojavi izazivaju divljenje.

Poznato je da Jovana i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << drugog porođaja ima sjajnu liniju, a u 38. godini joj na ovakvom telu joj i te kako joj mogu pozavideti i mnogo mlađe devojke.

– Moja ljubav – napisala je Jovana uz fotografije, a na jednoj od njih sedi u Željkovom krilu, dok na drugoj seče rođendansku tortu.

My 38 my love @zzeljko special birthday cake by @ivanadelta

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Apr 25, 2019 at 1:04pm PDT
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.