NISMO SE RAZVELI! Priznanje Jovane Pajić o braku sa Saletom: Mirim se sa novonastalom situacijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 14:39

"NISMO SE RAZVELI!" Priznanje Jovane Pajić o braku sa Saletom: "Mirim se sa novonastalom situacijom"

Ističe da je veoma težak period iza nje

Pevačica Jovana Pajić i frontmen grupe "Tropiko bend", Aleksandar Cvetković, prošle godine su stavili tačku na dugogodišnju ljubav.

Par se razišao mirno, bez teških reči i skandala, a oboje istuču da su im deca prioritet i da su ostali u dobrim odnosima.

Jovana je gostujići u jednoj emisiji priznala da je razvod za nju nešto najteže što je do sada doživela u životu, ali je tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkila da se još zvanično nije razvela od supruga Saleta.

- Prošla sam kroz emotivno razdvajanje, ako ćemo da budemo skroz precizni nisam to zvanično, odnosno zakonski, regulisala, ali je jedan prilično težak period iza mene u smislu prevazilaženja i mirenja sa novonastalom situacijom – rekla je pevačica i otkrila ko joj je bio najveća podrška u teškim momentima...

- Ja imam dve predivne ćerke koje su mi ozbiljan buster u životu i onda sve to nekako ide mnogo brže. Nema se vremena da se puno razmišlja o tome i da se ostaje u prošlosti - zaključila je Jovana Pajić.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.