Trivan: DS ima znanje i sposobnost da zemlju dovede do EU

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: DS ima znanje i sposobnost da zemlju dovede do EU

- DS jedina ima znanje i sposobnost da zemlju dovede do EU, strane investitore u Srbiju i završi obračun sa kriminalom, a naši politički oponenati daju nerealna obećanja, izjavila je potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan. .

"Nije trenutak za velika obećanja. Malo mi je čak i neprijatno da gledam kolege iz drugih stranaka, kako vam obećavaju da ćete sutra živeti u Holivudu, ali od našeg izbora 6. maja zavisiće kakvu ćemo državu imati i ko će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je voditi", rekla je Trivan u razgovoru sa građanima u centru Kučeva.

Zato, kako je rekla, očekuje da građani, umesto na osnovu velikih reči i obećanja, glasaju na osnovu razuma i činjenice da su "izbori glasanje za budućnost".

"Svako od nas treba da promisli ko će mom detetu obezbediti bolje obrazovanje, umeti da razgovara sa evropskim liderima i dovesti zemlju u EU, a strane investitore u Srbiju i ko će završiti obračun sa kriminalom. To je jednostavan izbor i glasi - Boris Tadić", poručila je Trivan.

Ona je istakla i da je Srbija, u prethodne četiri godine, u vreme ekonomske krize, ušla u pozitivan kurs, da je dobila viznu liberalizaciju i kandidatru i privukla investitore.

"Samo dobijanjem kandidature tri puta se uvećao broj nemačkih investitora koji su zainteresovani da ulažu u Srbiju, narednih dana dolazi 'Geoks', italijanske elektonske firme, došao je Danijeli, Boš, Simens", naglasila je Trivan.

Ona je dodala da to nije dovoljno i da Srbija zato ne sme da prokocka šansu, već mora da da jasan signal investitorima da je bezbedna i sigurna zemlja i da će se na isti način razvijati, graditi auto-puteve i mostove, reformisati državu, kako bi mogli sigurno da posluju.
Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.