Nastavlja se virtuelni rat: Svađa Biljane Srbljanović i Jelene Trivan na Tviteru!

Izvor: Svet, 21.Sep.2011, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se "virtuelni" rat: Svađa Biljane Srbljanović i Jelene Trivan na Tviteru!

naslov: 
Nastavlja se "virtuelni" rat: Svađa Biljane Srbljanović i Jelene Trivan na Tviteru!



Ispod naslova: 
 
Nova runda "kod Twitter-a"...



excerpt: 
Biljana Srbljanović, popularna dramska spisateljica, optužila je sinoć vrh Demokratske stranke da ne želi da se otkrije...


izvor: 
"Blic"


tekst clanka: 
Biljana Srbljanović, popularna dramska spisateljica, optužila je sinoć vrh Demokratske stranke da ne želi da se otkrije politička pozadina ubistva Zorana Đinđića iz ličnih političkih interesa. Optužbe su iznete sinoć na društvenoj mreži Tviter. Na optužbe Biljane Srbljanović na Tviteru odgovorila je potpredsednica DS Jelena Trivan, a podržali su je potpredsednica Skupštine Srbije Gordana Čomić i ministar Oliver Dulić. Srbljanovićka je aktivnost na Tviteru počela tako što je podržala izjavu advokata Srđe Popovića koji je rekao da se iza nadimka Ćora krije Nebojša Čović, potpredsednik Vlade Zorana Đinđića.
Srbljanović je konstatovala: "Volim Srđu Popovića jer ladno kaže šta misli, nema problema sa istinom i hrabrošću". Nastavila je sa sarkastičnim komentarima na račun Nebojše Čovića. Uključujući se u "prozivku" jednog tviter korisnika upućenu vrhu Demokratske stranke u vezi sa suđenjem za ubistvo premijera Đinđića, Biljana Srbljanović je zaključila: "A sta da kažu? E, a da atentata nije bilo, ne bi ni naš predsednik postao predsednik...?" Jelena Trivan na to je odgovorila: "Kad ne komentarišemo iskaz kriminalca, iskazujemo odnos prema onome ko ga daje, a ne prema ubistvu". Takođe je napisala i "Mi ne ćutimo o Đinđiću", "Za demokratski svet je važno da se utvrdi politička pozadina" i "Tužilaštvo se bavi onim što on priča (Simović), a za vreme Koštunice su kriminalci govorili, a političari seirili"... "Bolje da niko od nas politički nije postojao, a da je taj čovek ostao živ", napisala je Trivan.
"Bolje da niko od vas politički nije postojao i da je Đinđjić ostao" završila je, u poslovično oštrom tonu, Biljana Srbljanović.
Na nalogu Srbljanovićeve, korisnici Tvitera mogli su tokom noći da pročitaju njene pretpostavke o tome ko se krije iza nadimka "Ćora" koji se pominje u iskazu svedoka kao nalogodavac u suđenju za ubistvo premijera Đinđića. Inače, Srbljanović i Trivan su nedavno vodile sličnu raspravu na Tviteru.
 



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.