Žalosno: Vranješ je zvezda na Instagramu nakon skandala sa Karleušom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalosno: Vranješ je zvezda na Instagramu nakon skandala sa Karleušom

Vest o navodnoj aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa snažno je odjeknula, a javnost, mediji i ljudi na društvenim mrežama ne prestaju da bruje o tome.

Priče o navodnoj aferi donele su veliku popularnost bosanskom fudbaleru, a dokaz je to što je za svega 48 sati Vranješ dobio više od 20.000 pratilaca na Instagramu! Ako odemo još dalje, od 7. januara kada su se pojavile prve spekulacije o njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Jeleni, Ognjenov Instagram “podigao” se za čitavih 45.000 pratilaca!

Profil Ognjena Vranješa na Instagramu sada prati 104.000 ljudi, što mu verovatno prija pošto ga ni u jednom trenutku nije zaključao. Međutim, dok se nižu pratioci Vranješ je odlučio da jednu stvar spreči, pa je na poslednje dve objave zabranio komentarisanje.

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jan 8, 2019 at 7:41am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.