ZVANIČNO SAOPŠTENJE JELENE KARLEUŠE: Na većini fotografija se ne nalazim ja! Ovo je urađeno da se naudi mojoj porodici!

Izvor: Svet, 15.Jan.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO SAOPŠTENJE JELENE KARLEUŠE: Na većini fotografija se ne nalazim ja! Ovo je urađeno da se naudi mojoj porodici!

Nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša u kompormitujućim pozama, pop zvezda se oglasila na svom Tviter nalogu.
Njeno saopštenje vam prenosimo u celosti:

svetsvet, tviter
The post ZVANIČNO SAOPŠTENJE JELENE KARLEUŠE: Na većini fotografija se ne nalazim ja! Ovo je urađeno da se naudi mojoj porodici! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal! Na društvenim mrežama osvanule eksplicitne fotografije Jelene Karleuše! Sumnja se da ih je plasirao fudbaler Ognjen Vranješ!

Izvor: Svet, 15.Jan.2019

Danas su se na društvenim mrežama pojavile eksplicitne fotografije pop zvezde Jelene Karleuše! Na raznim profilima na Instagramu i na Tviteru objavljene su fotke na kojima se vidi Jelena u krevetu, a u uglu ekrana telefona vidi se i fudbaler Ognjen Vranješ.. Sumnja se da je eksplicitne fotografije...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.