VREDjALE SU SE GODINAMA A EVO STA SE DOGODILO KADA SU SE KONACNO SRELE OCI U OCI

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREDjALE SU SE GODINAMA A EVO STA SE DOGODILO KADA SU SE KONACNO SRELE OCI U OCI

Pevačice Jelenu Karleušu i Miru Škorić povezuje višegodišnji animozitet koji je povremeno umeo toliko da eskalira da su padale najteže uvrede.

Između ostalog, Škorićeva je bila predmet podsmeha jedne od kolumni koje je svojevremeno Karleuša pisala za jedan dnevni list, nakon čega se oglasila i Mira koja joj je, nazivajući je Ludom Nastom, između ostalog poručila:

- Izgleda da naša Nasta pati od najtežeg oblika. Zaboravila je ona sve što joj nije >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << išlo u prilog, što je radila zadnjih 15 godina. Danas je totalno druga osoba, ako bi se i našao koji naivni mučenik i poverovao u biografiju koju je sama sebi napisala. Ali u kartonu jasno piše: bilo je tu svega što danas naša Nasta osuđuje i pripisuje drugima: od brakorazvodnih poduhvata, rasturanja porodica, veza sa žestokim momcima, bahaćenja na konto poznanstava sa istima, vređanja ljudi na osnovu siromaštva i veroispovesti, a piše da je kulminiralo kada je pre par godina umislila da se udala za novčanik! Klela se u ljubav prema novčaniku toliko da se krstila na očevid svih meštana, venčala u crkvi za isti novčanik, a danas umišlja da je ateista! - napisala je tada Mira, na šta joj je Jelena odgovorila Tvitom kojim je upućivala na to da njena koleginica koristi nedozvoljene supstance:

- Mira ume da piše? A ja sam mislila da ume samo da crta... crte!

Iako plavokosa pevačica uvek ističe da niko ne sme u lice da joj kaže ono što poručuje putem medija, te da se svi kriju od nje kada je vide, upravo je ona, i pored niza pretrpljenih uvreda, prešla preko svega onoga što je Mira o njoj rekla tokom godina, prišla joj na sceni talent šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", pozdravila je i poručila da je "njenih pet minuta došlo".

A mislili smo da nikada nećemo videti ovaj prizor...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.