VRANJEŠ U KAMERU O KARLEUŠI: Prvi put posle SE*S SKANDALA sa JK otkrio istinu! Pominje i njenu decu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRANJEŠ U KAMERU O KARLEUŠI: Prvi put posle SE*S SKANDALA sa JK otkrio istinu! Pominje i njenu decu (VIDEO)

Jasno kao dan.

Ognjen Vranješ je gostovao u emisiji „Đir sa Memom“ koju vodi Sulejman Memo Haljevac. Reč je o emisiji koja se radi za portal iz Bosne i Hercegovine „Avaz.ba“.

Ovaj fudbaler je iz automobila kojim je upravljao Memo, poslao jednu poruku Jeleni Karleuši.

- Mogu da poručim da više povede računa i pažnje o svojoj deci. Neka uživa u svom životu i neka se ne zamara glupostima. Drugi njoj nanose zlo, kako ona kaže, a u stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je obrnuto. Ona ljude provocira, čačka i dira tuđu decu - poručio je Ognjen.

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranješ poslao poruku Jeleni Karleuši! Deluje kao pretnja?! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2019

Ognjen Vranješ je gostovao u emisiji koja se radi za jedan portal iz Bosne i Hercegovine, fudbaler je tom prilikom poslao poruku pevačici Jeleni Karleuši! Deluje li vam kao pretnja ili samo savet?!..Pevačica Jelena Karleuša našla se na meti porno skandala kada su u javnosti isplivale navodno njene...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.