To je naša trećedobna štrumpfeta! Lukas opet napada Brenu!

Izvor: Svet, 27.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je naša trećedobna štrumpfeta! Lukas opet napada Brenu!

Aca Lukas ne prestaje da piše brutalne uvrede na račun koleginice i bivše prijateljice Lepe Brene, koju je sada nazvao “trećedobnom Štrumpfetom”. Ovim je pevač hteo da poruči najvećoj jugoslovenskoj zvezdi da je ostarila i da je njen izgled smešan!
Na sve ovo, Lukas je dodao i da Brena u svom sadašnjem stajlingu podseća na Jelenu Karleušu, sa kojom je takođe zaratio putem društvenih mreža. Aca je najpre u subotu uveče, posle koncerta na “Mjuzik >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << viku”, na kojem su oboje nastupali, uputio uvredljive komentare Lepoj Breni putem Instagrama.
To mu izgleda nije bilo dovoljno, pa je u sličnom tonu nastavio i u nedelju, s tim što je prešao da piše komentare na profilima drugih korisnika.

– Je l’ ovo JK (Jelena Karleuša) ili JF (Jahić Fahreta, prim. aut.)? – pitao je Lukas ispod fotografije na kojoj je Brena u belom kostimu sa zavezanom kosom, a potom nastavio da ismeva koleginicu.
– Nego, moj Andrej gleda Instagram i pita me: “Ćale, je l’ ovo JK? Ne zna on! A u trenutku se učinilo i meni. Pa rekoh da pitam. Mislim da nije ni jedno ni drugo! A odgovor je: “Nit je JK, niti JF, a nisu ni labudovi, već iz šume pobegla je teta, to je naša trećedobna Štrumpfeta! – napisao je revoltirani Aca.

Zanimljivo je da Lukasove uvrede u kojima je pisao da je Lepa Brena “protuva istrošena”, kao i da je njen koncert “cirkus”, na Instagramu lajkovala i zvezda “Granda” Aleksandra Bursać, ali se brzo pokajala.

– Povodom natpisa koji su se pojavili na pojedinim portalima kako sam navodno stala na nečiju stranu, želim da pojasnim o čemu je reč. Dakle, nisam bila upućena u pozadinu priče i nije mi bila namera da stanem na nečiju stranu, a posebno ne da učestvujem u bilo čemu negativnom prema Lepoj Breni – napisala je ona.
 
svetsvet, instagram
The post To je naša trećedobna štrumpfeta! Lukas opet napada Brenu! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.