TAKO SE TO RADI! Jelena Karleuša došla na snimanje, a kada je ušla u studio svi su gledali SAMO OVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 13:21

TAKO SE TO RADI! Jelena Karleuša došla na snimanje, a kada je ušla u studio svi su gledali SAMO OVO (FOTO)

Svaki put nas sve više i više iznenadi...

Jelena Karleuša ovoga leta mamila uzdahe, muške populacije pratilaca na svom Instagram nalogu koji broji preko dva miliona.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 10, 2020 at 12:14pm PDT

STARLETA OBMANJUJE JAVNOST?! Da li je GLUPA PLAVUŠA ILI GENIJALKA koja se pretvara da bi zaradila PARE?

Svakodnevno objavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotke različitih kupaćih kostima, koji na njenom izvajanom telu izgledaju brutalno, a danas je pomerila granicu, pa je zapalila Instagram fotkom u kombinezonu boje kože prošarano crnim šarama. Njeno telo je i ovaj put savršeno došlo do izražaja kao i njene bujne grudi.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 30, 2020 at 11:26am PDT

Njen stajling i ovog puta privukao je veliku pažnju a to je ono što Jelena definitivno najbolje radi! Svi su bili oduševljeni kako je Jelena uspela da uklopi ceo kombinezon sa štiklama ovaj put. Fotografija je pobrojala više hiljada lajkova u kratkom vremenskom periodu, a predpostavljamo da će Jelena nastaviti da nas iznenađuje svojim odevnim kombinacijama u danima koji dolaze!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.