Šta bi – Jelena Karleuša BEZ DLAKE NA JEZIKU O OVOJ KOLEGINICI

Izvor: Story, 27.Dec.2018, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi – Jelena Karleuša BEZ DLAKE NA JEZIKU O OVOJ KOLEGINICI

Jelena Karleuša govorila je o mnogim poznatim ličnostima bez dlake na jeziku, a sebe smatra najvećom zvezdom. Ona nema problem sa tim da kaže čiji rad ne ceni, a ovaj put je pohvalila jednu koleginicu. Pevačica je gostovala u emisiji gde je otvoreno govorila o Maji Berović, Ceci Ražnatović, ali i Nikoliji Jovanović, čiji stil ... The post Šta bi – Jelena Karleuša BEZ DLAKE NA JEZIKU O OVOJ KOLEGINICI appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"Maja Berović je moja kineska kopija"

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 20:55

Pevačica Jelena Karleuša ponovo bez dlake na jeziku kad su kolege u pitanju, posebno ove mlađe. Ona je nedavno gostujući u jednoj emisiji objasnila da će uvek podržavati svoje mlade kolege, koji održavaju koncerte u Areni...Očigledno da to ne važi i za Maju Berović...- Maja je kineska kopija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.