SVI KARLEUŠINI MUŠKARCI: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri, a jedan se posebno ISTAKAO! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI KARLEUŠINI MUŠKARCI: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri, a jedan se posebno ISTAKAO! (FOTO/VIDEO)

Jelenine ljubavne priče bile su bajkovite i tragične.

Jelena Karleuša jedna je od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila je nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pesme. Karleuša važi za osobu koja nema dlake na jeziku i često dolazi u sukobe sa kolegama, a ovih dana se našla u najgoroj situaciji do sada.

Čitavu Srbiju i estradu uzdrmale su porno fotografije na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navodno Jelena Karleuša, a plasirao ih je fudbaler Ognjen Vranješ koji tvrdi da je imao aferu sa pop divom.

Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze sa poznatim muškarcima. Jelenino srce su uglavnom osvajali biznismeni, a potpunu sreću pronašla je sa fudbalerom. Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše.

1. Zoran Davidović Ćanda

Karleuša se 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lepo završila. 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Jelena je posle njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Ludača", na kom se nalazi i jedna balada posvećena Ćandi.

2. Bojan Karić

Kada je 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od naslednika bogate imperije Bojanom Karićem.

Venčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet meseci braka i razveli. Spekuliše se da je razvod usledio jer par nije imao zajedničko potomstvo.

Neki kažu da je Jelena prevarila Bojana sa telohraniteljem, dok je ona tvrdila da se radi o nameštaljki čiji je cilj bio da joj uništi brak.

3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta je kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima decu, ali od te priče nije bilo ništa.

4. Duško Tošić

Pevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20.

Parents

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 28, 2018 at 12:47pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 30, 2018 at 1:31pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 26, 2018 at 1:01pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 25, 2018 at 1:49pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2018 at 1:11pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 29, 2017 at 4:01am PDT

Jelena i Duško imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Podsetimo, već danima se nagađa i spekuliše o navodnoj Karleušinoj aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a ko je on zapravo pogledajte klikom OVDE.

Karleuša na nastupu POKAZIVALA GAĆICE, ali na 28. sekundi snimka se vidi ONO ŠTO NIKAKO NIJE ŽELELA (video)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anabela Atijas u “Premijera-Vikend specijalu” otkriva šta zaista misli o Luninoj vezi sa Markom Miljkovićem!

Izvor: Svet, 19.Jan.2019

Po dobrom, starom običaju, i ove nedelje vas tačno u 14 časova na TV Pink u najgledanijoj emisiji o poznatima “Premijera-Vikend specijal” očekuju ekskluzivne priče o aktuelnim ličnostima sa javne scene.. Ono što je sasvim sigurno obeležilo nedelju za nama je skandal regionalnih razmera u...

Nastavak na Svet...

STRUČNjACI O SKANDALIMA JAVNIH LIČNOSTI: Narod voli da vidi nesreću poznatih

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2019

Afera oko Jelene Karleuše podsetila javnost na slične skandale Severine, Dare Bubamare, Suzane Mančić i drugih javnih ličnosti SKANDAL koji je poslednjih dana potresao našu estradu, vezan za, navodno, fotografije obnažene Jelene Karleuše koje je objavio fudbaler Ognjen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.