Izvor: Blic, 10.Sep.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI JE BLEDO GLEDALI Evo u kakvom izdanju se Jelena Karleuša pojavila na snimanju Zvezda Granda (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša već treću sezonu zaredom žirira u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a po svemu sudeći ne odustaje od provokativnih izdanja, kojima stalno pribegava. U kakvom izdanju se Karleuša pojavila na poslednjem snimanju emisija, pa su je svi gledali u čudu, pogledajte u videu koji je pred vama.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Karleuša izdominirala u skroz providnoj suknji, a evo šta viri ispod!

Izvor: Story, 11.Sep.2018, 20:01

Jelena Karleuša juče se pojavila na snimanju nove sezone “Zvezda Granda”, a njen stajling je kao i uvek bio inovativan. Pevačica je gore bila zakopčana do grla, ali je ispod imala suknju koja je potpuno providna, pa se videlo šta nosi ispod. View this post on Instagram 😎 A post shared by...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.