ŠTA BI? Tek što se vratila sa odmora, Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu i napravila HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 22:23

ŠTA BI? Tek što se vratila sa odmora, Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu i napravila HAOS!

Iznela svoje mišljenje...

Pevačica Jelena Karleuša vratila se iz Turske, gde je sa kćerkama i prijateljicama provela nekoliko nedelja.

Bilo je divno gledati sve kupaće kostime koje je menjala na plaži, njene toples fotografije i luksuz u kome je uživala, o čemu je skoro svakodnevno obaveštavala svoje fanove putem društvenih mreža.

Pevačica nije mogla da odoli, pa je na svom Instagram profilu objavila dve fotke u bikiniju.

U jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavi je napisala da odbrojava dane do rođendana:

- Još samo pet!

Nakon toga, usledila je jedna krajnje šokantna poruka u kojoj je popularna pevačica napisala sledeće:

- Ljudi jedu leševe životinja. Svaki leš nesrećne životinje je pun bakterija i virusa. Ljudska rasa bukvalno izumire od kancera, smrtonosnih virusa i drugih bolesti koje su direktno povezane sa konzumiranjem leševa životinja. Uzgajanje životinja je drugi najveći uzročnik klimatskih promena i uništenja planete. Uvek se nađe retard koji će na ovo reći: Pa šta da jedem?! Šta da jedeš? Jedi bre govna - poručila je pevačica prilično razočarano.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.