SNEZANA DjURISIC PROGOVORILA Evo sta zaista misli o Jeleni Karleusi

Izvor: medio.rs, 26.Dec.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEZANA DjURISIC PROGOVORILA Evo sta zaista misli o Jeleni Karleusi

Slavna pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, važi za najstrožijeg člana muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", otkrila je šta zaista misli o Jeleni Karleuši.

Naime, pevačica je otkrila svoje mišljenje ali je ipak pokušala da ostane suzdržana što je više mogla.

"Ona izgleda kao milion dolara, mora se priznati. Ona svoj posao radi tako kako misli da treba i kao takva postoji skoro 20 godina, tako da to treba poštovati. E, sad, da li se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << to meni sviđa ili ne, to uopšte nije važno", istakla je Snežana i dodala da neće da komentariše da li se njoj sviđa to što Karleuša radi ili ne.

"Neću da komentarišem. Prvo nije pristojno, drugo nema potrebe", rekla je ona.

Pored Jelene, Snežana je otkrila i u kakvom su odnosu Saša Popović i žiri Zvezda Granda.

"Naš direktor Saša Popović se uvek trudi da neku inovaciju ima svake sezone, tako da ne brinem na tu temu. Znam da on misli o svemu. Mi smo tu da uradimo ono što on kaže… Nekad i ne uradimo ono što on kaže… (smeh) Dobri smo, ja mislim da smo dobri. Postali smo zabavni program i to je ono što je ono dobro da narod gleda, a usput i sluša decu."
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.