Izvor: Scandal.rs, 07.Jan.2018, 04:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Nada Macura OPET BRUTALNO NAPALA Jelenu Karleuša! (VIDEO)

Nakon sada već legendarne emisije Ćirilica u kojoj su se pokačile Jelena Karleuša i Nada Macura, doktorka je došla u emisiju Zvezde Granda kao tajanstveni član žirija i ponovo napala pevačicu. Ona je prvom prilikom prokomentarisala sledeće: ‘Jelena jeste zvezda, ali to je uglavnom zahvaljujući njenom izgledu i stilu, a pevanje je diskutabilno.’ Karleuša joj nije ostala The post SKANDAL! Nada Macura OPET BRUTALNO NAPALA Jelenu Karleuša! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aca Lukas se ZBOG NJEGA DRAO NA KARLEUŠU: Neka ti produvaju uši! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 07.Jan.2018

Aca Lukas se iznervirao nakon što je Jelena Karleuša nahvalila jednog od kandidata u emisiji Zvezde Granda! Pogledajte kako je izgledala svađa: ZBOG NJEGA se Aca Lukas izdrao na Jelenu Karleusu! #acalukas #jelenakarleusa #scandal #scandalrs #scandalmagazin #scandaltabloid #zvezdegranda #jk A post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.