SKAKAO SAM KARLEUŠI PO GRUDIMA Kristijan Golubović o odnosu sa Jelenom i šta se dešavalo između njih

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 21:44

"SKAKAO SAM KARLEUŠI PO GRUDIMA" Kristijan Golubović o odnosu sa Jelenom i šta se dešavalo između njih

Isplivala istina.

Žestok momak sa kriminalnim dosijeom i rijaliti učesnik Kristijan Golubović čije priče mnogima zvuče kao bajke bio je gost u jednoj emisiji gde je dobio priliku da govori o sebi ali i o jednom novinskom natpisu koji je pre nekih desetak godina zgrozio čitavu naciju.

"Skakao sam Karleuši po grudima" tako je glasio natpis u novinama na koji nije ostao imun niko, pa ni sama Jelena Karleuša ni njen suprug Duško Tošić za kog Kristijan tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga je tom prilikom kontaktirao ne bi li razjasnili nedoumice oko čitave situacije.

- Ja se spremam za "ultimat fajt" borbu, skačem po strunjačama oni me snimaju i sad ona mene pita (novinarka) u sred treninga "Da li si po toj strunjači tako skakao i nekoj estradnoj divi po grudima?" Ja kažem: "Šta ti to znači?" "npr. Karleuši?" Rekao sam: "Nikad u životu" - Priča Kristija.

"Kristijan skakao Karleuši po grudima kao danas po strunjači"

Kasnije je objasnio da se čak čuo sa Duškom ali i da je čitava priča dobila sudski epilog

Šta je Golubović još imao da kaže na ovu temu pogledajte u videu ispod.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.