ŠAMAR ZA VEĆINU FANOVA: Nakon komentara da je PUNA SILIKONA, Karleuša objavila nikad KRUPNIJI kadar ZADNJICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 08:03

ŠAMAR ZA VEĆINU FANOVA: Nakon komentara da je PUNA SILIKONA, Karleuša objavila nikad KRUPNIJI kadar ZADNJICE

Jelena Karleuša ponovo je pokazala izvajano telo u kupaćem, ali su pratioci postali sumnjičavi kada je zadnjica u pitanju!

Pevačica Jelena Karleuša nedeljama unazad časti pratioce na društvenim mrežama pogledom na zgodno telo u s*ksi odevnim kombinacijama i minijaturnim bikinijima ali je poslednjom slikom uspela da napravi pravu pometnju.

Naime, Jelenu su zbog poslednje objavljene fotografije na Instagarmu pratioci razapeli zloglasnim komentarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je puna filera i "plastična", što je pevačicu poprilično izrevoltiralo, te je ovom objavom otišla korak dalje i rešila da vrati udarac zlobnim komentarima.

- Koliko je silikona u ovoj zadnjici, majko mila - glasio je komentar na sliku na kojoj Jelena pozira u ogledalu okrenuta leđima kameri koja je ovaj atribut uhvatila u krupnom planu.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Nakon ovog usledeli su komentari da je "prava", ali je većina samo gledala, a ne komentarisala.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.