SAHRANILA GA! Buba Koreli NIČIM IZAZVAN isprozivao Karleušu ONA OBJAVILA PESMU KOJU SU PISALI ZA NJU I ZAUVEK MU ZAPUŠILA USTA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 05.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANILA GA! Buba Koreli NIČIM IZAZVAN isprozivao Karleušu ONA OBJAVILA PESMU KOJU SU PISALI ZA NJU I ZAUVEK MU ZAPUŠILA USTA! (VIDEO)

Bosanski reper i producent danas je na Instagramu napao i isprozivao Jelenu Karleušu.
Jelena Karleuša nikad neće snimiti pesmu sa nama zato što je previše stara. Ona može biti zaštitno lice za pelene za odrasle. Idi i gledaj utakmice svog muža, to ti najviše doprinosi. Ostavi mikrofon, nije to za tebe. I ako nije iskompleksirana i sujetna, zašto je blokirala na Instagramu i mene i Mayu i Jalu kog je u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << intervjuu toliko nahvalila,’ sipao je uvrede Buba. 

Iako su seksističke i mizogine uvrede same po sebi neprihvatljive, pitamo se šta će mu na ove izjave reći naprimer Severina i Dara Bubamara koje su starije od Karleuše, a saradjivale su sa njim i Jalom. 
No, Karleuša nije ostala mirna. Ona je na svom Tviter nalogu objavila pesmu koju su za nju pre dve godine napisali upravo Jala Brat i Buba Corelli, a koju ona nije želela da snimi. Zanimljivo je da je tekst pun pohvala za JK.
Poslušajte pesmu:
 
Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, SORRY🤷🏼‍♀️🙊 pic.twitter.com/lM2wGKTwuu
JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) November 4, 2018

Buba Koreli je, čini se, na teži način naučio da se ne treba kačiti sa JK.
SvetSvet
The post SAHRANILA GA! Buba Koreli NIČIM IZAZVAN isprozivao Karleušu ONA OBJAVILA PESMU KOJU SU PISALI ZA NJU I ZAUVEK MU ZAPUŠILA USTA! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO NAJVEĆI FANOVI! Ovako su Buba i Jala pričali o Jeleni Karleuši! (VIDEO)

Izvor: Svet, 05.Nov.2018

Buba Koreli danas je napao Jelenu Karleušu, a ona mu je tako uzvratila da se od šoka verovatno još nije povratio niti joj je odgovorio. Sve o tome pročitajte na linku ispod:. SAHRANILA GA! Buba Koreli NIČIM IZAZVAN isprozivao Karleušu ONA OBJAVILA PESMU KOJU SU PISALI ZA NJU I ZAUVEK MU ZAPUŠILA...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.