Poslušajte demo dueta Jelene Karleuše i Jale Brata iz 2016. godine

Izvor: Tracara.com, 04.Nov.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte demo dueta Jelene Karleuše i Jale Brata iz 2016. godine

Iako se činilo da su u lošim odnosima, izgleda da je odnos Jelene Karleuše i Jale brata komplikovaniji nego što smo mislili. Pevačica je na jednom događaju, održanom prošle nedelje, izjavila da je ona snimila duet sa Jalom i Bubom Corellijem, koji su trenutno među najtraženijim producentima u regionu, ali da duet nikada nije ugledao svetlost dana. Komentarišući Jalinu izjavu da “nikada ne bi sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sa Jelenom jer je stara,” Karleuša je rešila da na twitteru objavi demo i tekst pesme, koju je snimila sa reperima. “Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi, ali mi se stvarno ne uklapa u planove. Bez ljutnje, SORRY,” napisala je Karleuša. Ona je zlo, illuminati, miriše mi na dramu / U ledu Adam Mishel miriše mi na glamur I više nego diva, znači ne treba reklamu / Јer paparazzi prate šta kači na Instagramu To što radi svaka kopira čim presluša / Ma džaba dijamanti kad nikad neće bit Karleuša Koka me radi opet novom hotelu sam / U djelu sa ribom opasnom ko da u cartelu sam Ima MILF pare gledaj kako lomi / Dupe bolje nego Kim, a to lajka i Naomi Povučem dim, stanme da se ne otmem kontroli / Ko Cezar Rim tu je da vlada i vodi Vozi me ko Paganni friziran / Lijepa ko boginja hipnotizira Vodi ovo sranje puni naslovne strane / Prvo lice televizija Poslušajte pesmu u nastavku: Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, SORRY pic.twitter.com/lM2wGKTwuu — JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) November 4, 2018 Karleuša je pre izvesnog vremena objasnila i zbog čega nikada nije snimila numeru sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom. “Mi smo uradili pesmu pre dve godine, ali dok smo mi spremali tu pesmu oni su uradili u roku od mesec dana sedam, osam, devet, deset dueta, pa smo odlučili da nećemo to objaviti, jer ja ne želim da upadam u hiperprodukciju. Pesma je fantastična, ”, rekla je ona.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Karleuša objavila deo pesme sa Bubom i Jalom nakon što su je isprozivali

Izvor: Tracara.com, 04.Nov.2018

Jelena Karleuša je tokom nedavnog intervjua ponovo podsetila publiku da je pre dve godine snimila pesmu sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom, koju je odlučila da ne objavi. Njene reči se nisu svidele bosanskom reperu i producentu, koji ju je isprozivao na Instagramu. “Jelena Karleuša nikad neće...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.