Pogledajte kako su se Karleuša i Duško Tošić skockali za njegov rođendan (FOTO)

Izvor: Svet, 20.Jan.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako su se Karleuša i Duško Tošić skockali za njegov rođendan (FOTO)

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić napunio je juče (19.januara) 33 godine, a u posetu u Istanbul došla mu je jedna veoma draga osoba, supruga Jelena Karleuša. Kako dolikuje, poznati bračni par je proslavio njegov rođendan, a za proslavu su se poznata pevačica i srpski fudbalski reprezentativac i te kako skockali.
Oboje su se odlučili za crne odevne kreacije. Duško je nosio crni džemper, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << crne pantalone i crni kaput, uz crne cipele, dok je Jelena bila u istom tonu. Na sebi je Karleuša imala kratku haljinu, elegantne čizme koje su pratile mrežaste čarape.
Njihovu novu zajedničku fotografiju objavila je JK, a fanovi su bili prosto oduševljeni. Slika je samo za jedan sat imala više od 60 hiljada lajkova. Bilo je gomilu komentara, većinom onih pozitivnih.


Birthday boy 🎂 @duskotosic
A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 20, 2018 at 12:05am PST


SVETSVET
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.