Počeo spektakl: Jelena Karleuša helikopterom stigla na koncert

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2020, 21:08

Počeo spektakl: Jelena Karleuša helikopterom stigla na koncert

Jelena Karleuša obećala je spektakl i sva je prilika da ćemo to večeras i dobiti. Na YouBox aplikaciji upravo je počeo koncertni spektakl pop zvezde, koji će prema informacijama sa aplikacije, trajati narednih sat i po vremena. Jelena je na koncert sletela velikim, crnim helikopterom na kome su njeni inicijali, “JK”, a sve je počelo dobro poznatih hitom Upravo ostavljena. Na pisti su je dočekali igrači i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << igračice, specijalnom koreografije sa signalnim znakovima. Koncert Jelene Karleuše možete sada uživo pratiti preko YouBox aplikacije, ali i ako posetite sajt youbox.rs, odakle aplikaciju možete preuzeti. Tokom Jeleninog koncerta, pop diva ugostila je grupu Hurricane, sa kojima je otpevala pesme Hasta la Vista i Baš je dobro biti ja. Detalje pogledajte ovde. Gošća na koncertu bila je i Milica Pavlović. Ona je sa Jelenom izvela numere Ludača i Seksi senjorita, o čemu možete da čitate ovde. Koncert je na aplikaciji YouBox, prema zvaničnoj statitstici dostupnoj tokom koncerta, gledalo preko 93 hiljade ljudi. The post Počeo spektakl: Jelena Karleuša helikopterom stigla na koncert appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok na sceni: Hurricane gošće na Karleušinom koncertu, evo šta pevaju

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2020

Svi oni koji večeras prate koncert Jelene Karleuše na YouBox aplikaciji ostali su u potpunom šoku, kada su se na sceni pojavile devojke iz grupe Hurricane. U jednom trenutku koncerta, začuli su se taktovi hit pesme Hasta la Vista, sa kojom je Hurricane trebalo da nas predstavljaju na Eurosongu. Ispred...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.