PRVE FOTKE POSLE SAHRANE MAJKE: Karleuša sa Duškom posetila OVO MESTO, radi se o njihovoj DECI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVE FOTKE POSLE SAHRANE MAJKE: Karleuša sa Duškom posetila OVO MESTO, radi se o njihovoj DECI

Tošić očajan!

Jelena Karleuša nalazi se u teškom stanju od kada joj je umrla majka Divna Karleuša, koju je neizmerno volela, a iz kuće je od tada izašla samo dva puta.

Njen suprug Duško Tošić produžio je boravak u Srbiji, kako bi bio uz suprugu u teškim trenucima, a Jelena se prvi put posle sahrane u javnosti pojavila 8. marta kada je sa tetkom otišla na groblje i stavila crvenu ružu na Divnin grob.

Pevačica, koja još nije spremna da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vrati na scenu, u ponedeljak 11. marta otišla je sa Duškom na razgovor u elitnu, privatnu školu u Beogradu, što su snimile kamere jedne emisije.

Kako se spekuliše, namera im je da njihova deca promene školu koju pohađaju.

Karleuša se taj dan u pratnji prijatelja vratila u kuću na Dedinju, a svi se trude da je ni u jednom momentu ne ostavljaju samu. Duško je u Srbiji ostao dok se Jelena ne stabilizuje, a neizvesno je kada će se vratiti u Kinu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARLEUŠA OD MAJČINE SAHRANE DVA PUTA IZAŠLA IZ KUĆE Duško se ne vraća u Kinu dok se Jelena ne smiri

Izvor: Blic, 14.Mar.2019

Jelena Karleuša trenutno je u veoma teškom stanju i još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da njene majke više nema. Od kada je Divna sahranjena, Jelena je samo dva puta izašla iz kuće.

Nastavak na Blic...

Prve fotke posle sahrane majke: Karleuša sa Duškom posetila ovo mesto, a sve zbog njih dve!

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2019

Jelena Karleuša nalazi se u teškom stanju od kada joj je umrla majka Divna Karleuša, koju je neizmerno volela, a iz kuće je od tada izašla samo dva puta. Njen suprug Duško Tošić produžio je boravak u Srbiji, kako bi bio uz suprugu u teškim trenucima, a Jelena se prvi put posle sahrane u javnosti The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.