POSLUŠAJTE KAKO PEVAJU: Luna, Anabela i Mirko obradili HIT Ace Lukasa i Jelene Karleuše (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLUŠAJTE KAKO PEVAJU: Luna, Anabela i Mirko obradili HIT Ace Lukasa i Jelene Karleuše (VIDEO)

Raspevani...

S velikim nestrpljenjem fanovi pobednice rijalitija "Zadruga 2" Lune Đogani čekaju njenu prvu pesmu i spot za numeru "Deveti krug".

Novopečena pevačica je nedavno na Instagramu objavila tizer spota (pogledajte ga na OVOM linku), a danas i tačan datum kada će se pojaviti i cela pesma (više o tome klikom na OVAJ link).

Dok se čeka "Deveti krug", Luna vreme provodi u krugu najbližih. Ona je na Instagram stori podelila snimak iz automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u društvu majke Anabele Atijas i kućnog prijatelja Mirka Gavrića.

Oni su pevali pesmu "Bankina" koju u originalu izvode Jelena Karleuša i Aca Lukas.

Poslušajte kako su oni obradili poznati hit:

Divan, veseo i raspevan dan naše Lunči @luna_djogani u društvu majke kraljice @anabelci i prijatelja @miracoofficial ❤️👑😍❤️💝Bravo👏👏👏 U četvrtak, 15.08.u 14h DEVETI KRUG na officijelnom yt kanalu TOXIC TV #lunadjogani #devetikrug

A post shared by @luna_djogani (@lunina__armija) on Aug 12, 2019 at 12:16pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.