POSLALA PORUKU JELENI I DUŠKU: Nadica zahvalna jer je Tošić zaštitio Kiju od rata sa Karleušom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 13:46

POSLALA PORUKU JELENI I DUŠKU: Nadica zahvalna jer je Tošić zaštitio Kiju od rata sa Karleušom

Želi im svu sreću.

Nadica Zeljković pobednica "Zadruge 4" iskoristila je priliku da se zahvala fudbaleru Dušku Tošiću jer je zaštitio Kiju Kockar njenu ćerku od "rata" koji je vodila sa Jelenom Karleušom.

- Ja bih zaista volela da vidim to dete, ja njega zovem dete još uvek, da mu se zahvalim na neki način što je to rekao Jeleni - započnjine nadica i dodaje:

- Svaka čast >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jeleni što je to iznela to javno. On je rekao doslovce "ne diraj tu malu jer je njena majka dok sam ja bio mali i nepoznat, davala meni više hrane i veći obrok" i zahvaljuje se meni da ne dira više Kiju, meni je jako drago što me se Dule setio, svaka čast - istakla je pobednica.

- Ne kažem ja sad da je taj rat između Jelen i Kije da je to trebalo sprečiti, svako ima pravo da priča, ali svaka čast njemu i neka druga situacija da je bila. Tako da sam ja zahvalna njemu i želim mu svu sreću njemu i njegovoj porodici.

Šta je još Nadica imala da kaže o Tošiću pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.