Opsednut: Ognjen Vranješ provocira Karleušu na Instagramu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsednut: Ognjen Vranješ provocira Karleušu na Instagramu (FOTO)

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ postao je poznat u javnosti tek nakon skandala koji je izazvao nakon što je objavio da je bio u navodnoj vezi sa pop divom Jelenom Karleušom i sada nastavlja sa provokacijama.

Kako se bura oko njegovih izjava i tvrdnji polako stišava nakon što je JK objavila fotke sa suprugom i tako pokazala da nije uspeo da joj ugrozi brak, Vranješ je na Instagramu objavio fotku identičnu onoj koju je Karleuša objavila juče.

Vranješ ovo bez ikakve sumnje radi da bi ugabio još koji tekst u medijima o sebi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRANjEŠ OPET PROVOCIRA JELENU: Dan posle nje objavio fotografiju u istoj pozi

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2019

Fotografija je nastala u apartmanu u Kini, a dan kasnije bosanski fudbaler Ognjen Vranješ odlučio je da je, očigledno, isprovocira, objavivši fotografiju skoro pa u istoj pozi Jelena Karleuša u subotu, 19. januara, na Instagramu je u prepodnevnim satima (po našem vremenu)...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.