Od Karleušinih zahteva boli glava

Izvor: Poznati.info, 09.Jul.2012, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Karleušinih zahteva boli glava

Jelena Karleuša u ponedeljak nastupa na festivalu u Vrnjačkoj banji, a od organiyatora je zahtevala neprskane jabuke, sobu bez prozora, bele velike peškire, da nema fizički kontakt sa drugim pevačima i publikom

NA sedmom po redu Festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji, u ponedeljak veče će u revijalnom delu programa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nastupiti i Jelena Karleuša koja će dobiti specijalnu nagradu za pop album godine. Pevačica je za ovu priliku pripremila specijalnu koreografiju, ali i dugačak spisak zahteva koji je organizatorima festivala zadao teške muke.

Naime, pevačica je, pored jakih mera obezbeđenja, tražila garderobu bez prozora, neprskane jabuke, deset velikih belih peškira, ali i naglasila da ne želi da ima fizički kontakt sa drugim pevačima i publikom, odnosno da je zabranjeno ljubljenje, rukovanje, slikanje…

Inače, velelepnom binom u Vrnjačkoj Banji u dva festivalska dana prodefilovaće tridesetak takmičara, kao i specijalni gosti.

MILAN I RADA UŽIVALI NA PROMENADI

NAJVEĆA zvezda prve večeri festivala bio je Milan Stanković. Uprava festivala odlučila je da mu dodeli specijalnu nagradu za najboljeg pop pevača godine, a simpatični plavušan u Banju je stigao u društvu devojke Rade Manojlović. Popularni pevački par je dolazak na muzički festival iskoristio i da uživa u lepotama srpske prestonice banjskog turizma.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.