OVO NIJE SMELA SEBI DA DOZVOLI? Degutantan potez Jelene Karleuše nakon sahrane Marine Tucaković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 22:15

OVO NIJE SMELA SEBI DA DOZVOLI? Degutantan potez Jelene Karleuše nakon sahrane Marine Tucaković!

Groblje nije modna pista...

Hitmejkerka Marina Tucaković, koja je preminula nakon duže i teške bolesti, danas je sahranjena na Novom groblju u Beogradu, pored svog sina Miloša Radulovića po njenoj želji.

Poslednjem pozdravu neprevaziđenom tekstopiscu i vlasniku brojnih hitova prisustvovala je porodica i najuži krug prijatelja, među kojima su bili Željko Joksimović, Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Oliver Mandić, Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Žika iz "Zane", Damir Handanović i Danijel Pavlović.

Ispraćaj Tucakovićeve na večni počinak propratio je skandal (detaljinije OVDE), a pošto pevačica Jelena Karleuša nije bila deo njega, već njena ljuta rivalka Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica je ipak odlučila da održi titulu "mala od skandala".

Jelena je nakon sahrane prijateljice Marine objavila fotografije koje su nastale na Novom groblju u Beogradu na društvenoj mreži Instagram.

Karleuša pozira na Marininoj sahrani pic.twitter.com/dJLwazTpS3

— FikoR (@FikoR87) September 29, 2021

Život ide dalje, to je činjenica, ali ovaj Karleušin potez može se okarakterisati kao degutantan nakon teškog gubitka i prolivenih suza za preminulom koja je napisala većinu njenih najboljih pesama.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.