OTKAZAN NASTUP Karleusa nepozeljna u Bosni

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKAZAN NASTUP Karleusa nepozeljna u Bosni

Jelena Karleuša trebalo je da se pojavi na koncertu Marije Šerifović u Sarajevu 18. marta, ali je svoje gostovanje otkazala - jer je nepoželjna. Zanimljivo je da je i sama Marija ovo saznala preko Tvitera.

JK je putem društvenih mreža saopštila da se 18. marta neće pojaviti u sarajevskoj Zetri, a da pre toga nije obavestila ni Mariju Šerifović!
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
- Iako sam sa zadovoljstvom prihvatila poziv drage Marije Šerifović da budem njen gost na koncertu u Sarajevu, ovim putem obaveštavam tamošnju javnost da se ipak neću pojaviti na istom. Razlog su masovne uvrede i napadi, te raznorazna otvorena pisma na moj račun od strane građana BiH - navela je pevačica, posle čega je usledio Marijin komentar "WTF?", što jasno pokazuje da ni Šerifovićeva nije znala da joj je koleginica iz "Zvezda Granda" otkazala gostovanje.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.