Novi detalji iz braka Jelene Karleuše i Duška Tošića!

Izvor: Svet plus, 24.Okt.2021, 20:26

Novi detalji iz braka Jelene Karleuše i Duška Tošića!

Novi detalji iz braka Jelene Karleuše i Duška Tošića! Njih dvoje su se oduvek trudili da u javnosti pokažu kako je njihov brak idealan, te da između njih ne postoje nesuglasice ali nije sve baš tako...

Suprug pevačice Jelena Karleuše i fudbaler Duško Tošić otkrio je ko njegovoj supruzi dostavlja sve informacije o njegovim aferama sa drugim devojkama, o čemu su mediji brujali mesecima. Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Duško su se oduvek trudili da u javnosti pokaže kako je njihov brak idealan, te da između njih dvoje ne postoje nesuglasice.

Međutim, predstavnici sedme sile otkrili su mnoge navodne afere Tošića sa atraktivnim devojkama, koje su obelodanile sve šta im je zgodni fudbaler poklanjao i kakve skupocenosti im je uručivao, samo kako bi one ćutale i bile namirene.

Sada su na videlo isplivali novi detalji iz braka Jelene i Duška, a fudbaler je otkrio i ko stoji iza tih spekulacija da se viđa sa drugim devojakama.

– Duško je shvatio koliko su u stvari vesti o njemu bile strašne jer su ga povezivale s kojekakvim ženama, a Jelena je sve to čitala i ćutala. Nikada se nije žalila jer mu prosto veruje. On je toga svestan, međutim, smatra da je morao to da zaustavi i spreči – objašnjava izvor i dodaje:

– Tek sada mu je sinulo da je sve te laži plasirao neko njemu blizak, neko s kim se družio i kome je verovao, a sve samo da bi napakostio i njemu, i Jeleni. Mnogo se u sve prijatelje razočarao, posebno u fudbalere jer je načuo da pojedini puštaju razne tračeve o njemu u medije. Svega mu je dosta! Tek sada je svestan da mu je jedina Jelena odana i da samo na nju može da se osloni. Zato i hoće da je moli za oproštaj, i nju i ćerke. Obećao je da će ubuduće samo njima da se okrene i da će vrlo paziti s kim se druži. Kako se poverio jednom od retkih prijatelja koji ga nisu izdali, reći će Jeleni: Oprosti mi za sve, nisam smeo ovo da dozvolim! Krivo mi je zbog svih afera, tek sada mi je jasno koliko sam povredio i tebe i decu jer nisam reagovao – završava izvor za Skandal.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.