Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2020, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ESTRADNI RAT! NEDA UKRADEN I KARLEUŠA napravile scenu: Ti si baba! Ti skini tu periku!

Bukti rat između Jelene Karleuše i Nede Ukraden, ne zna se koja je gore reči izgovorila, a sve zbog kandidata u “Zvezdama Granda”. Pevačice su se na poslednjem snimanju emisije toliko izvređale da je Jelena napustila snimanje, a Saša Popović je po ko zna koji put morao da je vraća. Sve je počelo tako što The post Novi ESTRADNI RAT! NEDA UKRADEN I KARLEUŠA napravile scenu: Ti si baba! Ti skini tu periku! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JK skinula periku! Evo kako izgleda njena PRAVA KOSA, žene ovo nisu znale!

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2020

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko i na nastupima, ali i gostovanjima stavlja razne perike, tako da njenu prirodnu kosu skoro da i ne možemo videti. Ona na svom Instagram profilu često objavljuje slike, ali retko možemo videti kako zaista izgleda njena prirodna kosa. Došla je na snimanje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.