Njena taktika za pobedu: IZNERVIRATI DUŠKA!

Izvor: Mondo, 22.Jun.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njena taktika za pobedu: IZNERVIRATI DUŠKA!

Jelena Karleuša možda sprema nove "smicalice" mužu pred večerašnji meč

  Sećate se kakvo je Jelena Karleuša priredila iznenađenje mužu Dušku Tošiću i čitavoj javnosti pred meč Srbije na Mundijalu protiv Kostarike? Naravno da se sećate, jer nije lako zaboraviti Karleušino golo telo ofarbano u bojama srpske zastave...

Pevačica je tada izjavila da je Duška >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naljutila ovim potezom i da je to dobro, jer on uvek bolje igra kada ga ona iznervira.

A, s obzirom na to da nas večeras očekuje meč srpske reprezentacije protiv Švajcarske, mnogi se pitaju da li da očekuju nešto novo od "male od skandala".

Gole fotke razbesnele Tošića: Zato je igrao dobro!

"Duška nerviram svakodnevno, pogotovo pred utakmicu. Imam talenat da ga dobro iznerviram. Nakon golih fotografija, možda uradim neki video, a možda odradim ozbiljan šoping pred samu utakmicu. Tako će doživeti najveći stres", rekla je Jelena za "Informer" i dodala:

MUNDIJAL 2018 - SVE ŠTO VAS ZANIMA

"Imam veoma dobar predosećaj kada je reč o utakmici sa Švajcarskom, a još bolji predosećaj kad je reč o Brazilu. Naravno da psujem kad gledam, kao kočijaš."

"Orlovi" večeras "lete"! Koliko visoko? (ANKETA)Duško Tošić: Igram kao LETEĆA KOBASICA!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarski mediji uoči večerašnje utakmice uporedili Karleušu i Duška sa Shakirom i Piqueom

Izvor: Tracara.com, 22.Jun.2018

Švajcarci o našem poznatom paru Instagram Večerašnji meč između Srbije i Švajcarske pratiće cela planeta. A pored naših odličnih reprezentativaca, pažnju media je privukla i naša pevačica Jelena Karleuša, žena Duška Tošića. Švajcarski mediji objavili su članak posvećen našoj pevačici...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.