Neobičan recept Jelene Karleuše za uspešan brak

Izvor: Story, 20.Okt.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan recept Jelene Karleuše za uspešan brak

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug fudbaler Duško Tošić zajedno su 11 godina, a letos su proslavili devetu godišnjicu braka. Par uspešno prevazilazi sve prepreke koje život donosi, a u tome im pomažu i dve mezimice Atina i Nika. Pop diva je nedavno za magazina “Story” otkrila kakav je njen suprug otaci koliko je ponosna na njega: – Duško ... The post Neobičan recept Jelene Karleuše za uspešan brak appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Željko Joksimović: Trebalo je vremena da Kosti objasnimo da će postati stariji brat, ali lepo prihvata novosti

Izvor: Story, 20.Okt.2017

Voditeljka i urednica televizije Pink Jovana Joksimović neposredno nakon što je napustila porodilište otkrila nam je kako izgleda život u njenom porodičnom domu od kada su sa njima bliznakinje Ana i Srna i koliko joj suprug Željko i sin Kosta pomažu u poslovima oko beba Nakon višednevnog slatkog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.