Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na njoj tračice i so: Karleuša u opasno bezobraznom kostimu

Jelena Karleuša je trenutno u gostima kod direktora “Granda” Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović u Opatiji, a slikama i snimcima pokazuje koliko uživa u njihovoj vili i na Hrvatskom primorju. Jelena je tamo sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i sa suprugom Duškom Tošićem, a poznato je da su Saša i ona veliki The post Na njoj tračice i so: Karleuša u opasno bezobraznom kostimu appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŽENE PALE U TRANS OD PRIZORA: Skinuo se direktor "Granda"! Saša Popović pokazao čime RASPOLAŽE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019

U ovakvom ga izdanju još niste videli...Direktor Granda ugostio je Duška i Jelenu u svojoj vili u Opatiji...Direktor Granda ugostio je Duška i Jelenu u svojoj vili u Opatiji...Duško Tošić sa suprugom Jelenom Karleušom i ćerkama Nikom i Atinom uživa u gostima kod direktora "Granda" Saše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.