NEKAD ZNAM DA BUDEM SKOT! Karleuša otkrila kako je pred Konjevićem potpuno zanemela zbog neprijatnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 10:05

"NEKAD ZNAM DA BUDEM SKOT!" Karleuša otkrila kako je pred Konjevićem potpuno zanemela zbog neprijatnosti!

"Nije ona baš toliko đubre."

Tokom sinoćne emisije "Zvezde Granda" Jelena Karleuša ispričala je jednu anegdotu kad se srela sa Šerifom Konjevićem.

- Šerif je takav gospodin, ja sam od njega dobila tako divnu korpu cveća i ne mogu ništa sem najlepšeg za njega da kažem - rekla je Karleuša.

- On tebe obožava - dobacio je Saša Popović.

- I ja njega i pozdravljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga ovom prilikom, i nadam se da se uskoro ovde vidimo. On je veliki gospodin i prvi put da sam ja pred nekim onako zaćutala. On je banuo u jednom restoranu, gde sam ja bila na piću u sred Sarajeva, ispred mene i rekao: "Samo da se upoznamo, ja sam onaj što peva džiberske pesme". Ja sam prvi put rekla: "Ja to rekla? Nikad!". Morala sam da se posipam pepelom i tvrdim da nisam, bez obzira što sam to rekla. I kad je video da mi je bilo jako neprijatno i tako kad me suočiš... Stvarno nekad znam da budem skot, posle mi bude žao ali ne mislim loše - ispričala je Karleuša svoju situaciju sa Konjevićem.

- Ti bi uglavnom bude žao tri sekunde nakon što nešto izgovoriš. Tako da znate, nije ona baš toliko đubre, pokaje se to je jako važno - dobacila joj je Marija Šerifović.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.