Karleušina gajba od pola miliona evra!

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleušina gajba od pola miliona evra!

Taman kada je planirala da se skući u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi, pop diva Jelena Karleuša je bila prinuđena da promeni mesto boravka! Ugovor koji je Duško Tošić nedavno potpisao za Betis podrazumevao je i odlazak u inostranstvo poznatog fudbalera, a njegova supruga je rešila da mu pruži maksimalnu podršku u karijeri i preseli se u Sevilju sa njihove dve ćerke.

No, sudeći po fotografijama do kojih je naš list došao, Karleuša se nije pokajala što >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je otišla u Španiju, jer vila u kojoj trenutno živi ispunila je sva njena očekivanja. Pet luksuzno opremljenih soba, ogromno dvorište sa bazenom i sve to na preko 800 kvadratnih metara!
Prema podacima tamošnjeg sajta za nekretnine, vrednost kuće se procenjuje na blizu pola miliona evra. To i ne treba previše da čudi ako se zna da je uprava Betisa želela svog novog ekskluzivca da udomi na najbolji mogući način, te su mu iznajmili vilu u kojoj će se osećati kako i dolikuje jednoj fudbalskoj zvezdi. Enterijer kuće je ispunjen mermernim podovima, kvalitetnim nameštajem i drvenarijom, dok spoljašnjost imanja obiluje zelenilom i bujnom vegetacijom, što je veoma zahvalno zbog Atine i Nike, koje najveći deo vremena provode igrajući se u bašti. Starija Karleušina naslednica obožava da se muva oko bazena i da mrežicom skuplja opalo lišće, dok se mlađa još uvek prilagođava novom životnom prostoru.
U želji da čujemo kakvi su Jelenini prvi utisci o novom domu, kontaktirali smo s njom i zatekli je u Beogradu, gde trenutno boravi zbog svojih i Duškovih obaveza:
- Upravo smo došli iz Sevilje zbog Duškovih obaveza u reprezentaciji i mog koncerta u Obrenovcu, koji će biti održan u subotu. Kada sve obavim, vraćamo se u Španiju. Sevilja je prelep grad s impresivnom kulturom i istorijom. Klima je predivna, a jezik vrlo lak za učenje, tako da se polako uklapam u sredinu. Našli smo fenomenalnu kuću i sada je polako opremamo, nigde ne žurimo. Vreme uglavnom provodimo u upoznavanju grada i njihove kuhinje i ljudi, mada je svaki izlazak na ulicu buran pošto je Duško tamo ogromna zvezda, a Španci su ludi za fudbalom - rekla nam je Karleuša.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.