Karleuša za osam dana puni 40 godina, ali pokloni već stižu (video)

Izvor: Svet, 09.Avg.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša za osam dana puni 40 godina, ali pokloni već stižu (video)

Jelena Karleuša će 17. avgusta proslaviti četrdeseti rođendan, a pokloni od njenih vernih fanova uveliko su počeli da pristižu na pevačicinu adresu.
Iako je do Karleušinog rođendana ostalo osam dana, armija vernih pevačicinih fanova rešila je da joj ovaj dan kada bude obeležila jubilarnih 40 godina učini nezaboravnim.
Jelena se pohvalila na Instagramu čestitkom i poklonima koje je dobila od fanova, a sve to uz komentar: “Moj rođendan je počeo ranije”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Divo, srećan 40. rođendan. Vole te tvoji fanovi najviše na svetu!”, pisalo je na čestitki.

Jelena se na društvenim mrežama zahvalila svojoj najvernijoj publici na koju je ponosna, i to na sledeći način:
Moj rodjendan je već počeo😎
Ponosna na najvernije i najdivnije fanove na svetu❤️❤️❤️❤️ pic.twitter.com/fFmHF3Rszn
JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) August 9, 2018

Svete-stock, Instagram
The post Karleuša za osam dana puni 40 godina, ali pokloni već stižu (video) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka joj ne da da krije godine: Pokloni već stižu u dom Jelene Karleuše (video)

Izvor: Story, 09.Avg.2018

Iako će tek 17. avgusta proslaviti 40. rođendan pevačici Jeleni Karleuši pokloni već pristižu. Naime, neki od vernih fanova popularne dive itekako su se potrudili da budu prvi koji će joj udeliti poklon. – Divo, srećan 40. rođendan. Vole te tvoji fanovi najviše na svetu! – poručila joj...

Nastavak na Story...

Rođendan joj je već počeo! Karleuša za osam dana puni 40 godina, a evo koji pokloni su je unapred sačekali i obradovali! (VIDEO)

Izvor: Press, 10.Avg.2018, 10:47

Jelena Karleuša je već počela sa slavljem, i to zahvaljujući svojim vernim fanovima . Pop zvezda Jelena Karleuša će 17. avgusta proslaviti četrdeseti rođendan, a pokloni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.