Karleuša objavila SNIMAK SA ĆERKOM - fanovi zabezeknuti! Jedan detalj u vezi sa Atinom izazvao NEVERICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 14:35

Karleuša objavila SNIMAK SA ĆERKOM - fanovi zabezeknuti! Jedan detalj u vezi sa Atinom izazvao NEVERICU

Njene objave nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Starija ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića u septembru će napuniti 13 godina. Baš zbog toga, fanovi su začuđeno reagovali na najnoviji snimak koju je pevačica objavila, čudeći se kako je moguće da je njena naslednica ovoliko visoka.

Karleuša je na Instagram storiju objavila snimak sa Atinom na kojem njih dve poziraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ravnoj obući, pa se jasno vidi koliko je devojčica porasla.

Ona je već sa 12 godina skoro pa iste visine kao i majka, koja ima 180 centimetara, pa se po slobodnoj proceni da zaključiti da Atina već sigurno ima oko 177 centimetara.

"Jelena odlična kao i uvek, ali Atina... u čudu sam, koliko je ona visoka?", "Čoveče, njih dve skoro iste visine!", "Pa ona je totalna kopija majke", samo su neki od komentara na fan stranicama.

Podsetimo, Atina je najpraćenija među decom javnih ličnosti koja još nemaju ni 18 godina.

Tako je na Instagramu prati nešto više od 124.000 ljudi, a na TikToku 76,5 hiljada pratilaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.