Karleuša i Tošić ponovo zajedno! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša i Tošić ponovo zajedno! (FOTO, VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić letuju u Hrvatskoj. Pevačica objavila snimke s glisera Saše Popovića

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić mesecima su punili naslovne strane domaće štampe.

Naslovne strane je preplavio skandal s golišavim slikama koje je pevačica navodno slala Ognjenu Vranješu, a rezultat nakon višemesečne "torture" je priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o lošim odnosima, navodnim Tošićevim "izletima" zbog kojih je morala da se oglašava čak i manekenka Sofija Milošević, i na kraju priča o razvodu.

"Dokaz" da se razvode?

U prilog ovom poslednjem govori činjenica da se Jelena i Duško više ne prate na društvenim mrežama, da ne provode vreme zajedno zbog Tošićevog angažmana u Kini, ali novi snimak koji je pevačica objavila na Instagramu, pokazuje "da se prate na letovanju".

Vranješ ulazi u rijaliti da "raskrinka JK"?

Porodica Tošić odmara u Opatiji, dane provodi na brodu Saše Popovića, a snimci koje je Jelena objavila na svom Instagram storiju pokazuje da ćerke uživaju, da im prvi čovek Granda svira na klaviru, ali i ono "najvažnije" - Duško je tu.

Pogledajte šta je Jelena rekla MONDU:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.