Izvor: Piplmetar.rs, 20.Okt.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA U ŽIRIJU TLZP Zanemećete kad čujete koliko košta njen provokativni stajling

Pop diva Jelena Karleuša naći će se ove nedelje u ulozi žirija u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Nenad Pagonis će imati zadatak da imitira Jelenu, dok će Karleuša to oceniti u svom stilu.
Inače, Jelena se na snimaju TLZP-a pojavila u brutalnom izdanju. Slatka mala je ponela veš u bež boji, preko čega je imala providni, šljokičavi kombinezon.
Kombinaciju je upotpunila šljokičavim čizmama i detaljem na glavi.


A post shared by JELENA >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 20, 2017 at 10:50am PDT


Jelena se slikama sa snimanja pohvalila na svom Instagram profilu, a da se ovo izdanje dopalo mnogima tvrde fotke koje su za manje od sat vremena skupile preko 30.000 lajkova.


A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 20, 2017 at 11:39am PDT




A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 20, 2017 at 11:31am PDT


Inače, Karleušin stajling košta čitavih 16.000 evra.
Naime, „Gucci“ čizme koštaju 8.000 evra , baš kao i šljokičavi kombinezon istog brenda.
Kako se vama sviđa? Pišite u komentarima.
(Piplmetar.rs/Kurir)

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

SVI pričaju o njenom stajlingu u TLZP, a kad čujete KOLIKO KOŠTA sve ovo što Karleuša nosi, ŠOKIRAĆETE SE!

Izvor: Svet, 20.Okt.2017

Jelena Karleuša izazvala je ogromnu pažnju stajlingom za specijalno pojavljivanje u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, a mi smo sračunali koliko kontroverzna pop diva novca nosi na sebi.. Ovo su cene komada garderobe i asesoara na Jeleni.. Traka na glavi Gucci – 590 evra. Gucci top –...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.