KARLEUŠA U NIKAD SKANDALOZNIJEM IZDANjU NA FESTIVALU ULAZ: Bele trakice jedva pokrile intimne delove, Vranješa ni na vidiku (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2019, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA U NIKAD SKANDALOZNIJEM IZDANjU NA FESTIVALU "ULAZ": Bele trakice jedva pokrile intimne delove, Vranješa ni na vidiku (FOTO+VIDEO)

Jelena Karleuša se u četvrtak uveče pojavila na festivalu "Ulaz" u nikada skanaloznijem izdanju Jelena Karleuša se u četvrtak uveče pojavila na festivalu "Ulaz" u nikada skanaloznijem izdanju. Iako je publike navikla da ona ne preza kada je scenski nastup u pitanju ovog puta je otišla korak dalje.Pevačica je na sebi imala seksi kostim prepun belih tračica, a ono što je primetno jeste da na sebi nema gaćice. Ono što je iznenadilo mnoge je to da je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << festival dovela i svoje dve ćerke Niku i Atinu.Pred nastup, JK se slikala sa zvezdama "Granda" Martinijanom Kirilovskim i Filipom Pecovskim, kojim je bila mentor u ovom muzičkom takmičenju. Njih dvojica, kao i Milica Čikarić, Katarina Jovanović, nastupile su zajedno sa Karleušom.Inače, ovaj njen nastup je pomno praćen jer je Ognjen Vranješ najavio svoj dolazak na njen nastup kao i to da je rezervisao prvi separe do bine. Ipak, Ognjen, sa kojim Jelena vodi sudski spor, se nije pojavio.Kako je izgledala Jlena i njen scenski nastup pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.