KARLEUŠA SE ISPISALA IZ GIMNAZIJE! Jelena priznala: Moje školovanje se pretvorilo u PAKAO!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA SE ISPISALA IZ GIMNAZIJE! Jelena priznala: Moje školovanje se pretvorilo u PAKAO!

Jelena je nakon završene osnovne škole upisala Zemunsku gimnaziju, ali je završila drugu školu spletom okolnosti.
– Posle osnovne škole upisala sam srednju – gimnaziju, pa sam se ispisala iz gimnazije, pa sam vanredno završila turističku i muzičku školu –  otkrila je Jelena u emisiji Saše Popovića “Zvezde Granda specijal” prošle godine.
(VIDEO) NIŠTA OD POMIRENJA! Vranješ došao u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sud, a EVO GDE JE ZA TO VREME BILA JELENA! Saša Popović ju je pitao potom: “Ispisala si se iz gimnazije?”.
 – Tako je, jer sam počela da pevam. A bila sam najbolji đak, ali sam sa 16 godina snimila prvi album i moje školovanje se pretvorilo u pakao. Ostatak mog obrazovanja sam pokušala da nadoknadim sama –  priznala je Karleuša.
Informer DN
Jelena nikada nije završila fakultet i po tome je jedinstvena u svojoj porodici.
 – Ja sam jedina crna ovca u porodici koja nije zavšila fakultet. Svi u mojoj porodici su akademski građani, sem mene –  iskrena je bila Jelena.
Interesantan detalj u vezi sa Jeleninim školovanjem je taj da je imala dobre ocene, a da nikada nije učila, već da je pomno pratila predavanja. Jedino joj matematika nikada nije išla od ruke. Uvek je imala mišljenje o svemu i nije se libila da ga iznese.
Jelena je više puta u javnosti govorila kako je tokom školskih dana imala malo prijatelja, jer su je gledala kao nekog “čudaka” i da se uglavnom družila sa starijima od sebe.
Pratite nas na društvenim mrežama







Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

‘DUŠKO I JA NISMO ZAJEDNO VEĆ GODINAMA!’ Karleuša konačno otkrila ISTINU O RAZVODU SA TOŠIĆEM!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 01:44

Prethodnih meseci, pevačicin brak je “na tapetu” svih srpskih medija, a ona je prvi put javno saopštila da li se razvodi. . U emisiji “Zvezde Granda – Specijal”, Karleuša se obratila Saši Popoviću. . – Saša, znaš šta meni Duško kaže za “Grand”? Rekao mi je: “Neće nas mediji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.