KARLEUŠA BRUTALNO ISPROZIVALA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ, a onda se OGLASILA ONA - Jednom rečenicom rekla je sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 20:34

KARLEUŠA BRUTALNO ISPROZIVALA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ, a onda se OGLASILA ONA - Jednom rečenicom rekla je sve

Ne zanima je njeno mišljenje.

U sinoćnoj emisiji, dok je komentarisala takmičarku Tamaru Selimović, Jelena Karleuša se dotakla mlade pevačice Aleksandre Mladenović, čiju je pesmu "Sunce moje" ova takmičarka izvela.

Između ostalog, Karleuša je rekla da je Aleksandra obična radna pevačica i da nikada neće biti zvezda, kao i da nikada neće praviti velike koncerte, te s toga ona ne treba Tamari da bude pozitivan primer.

👋🏻
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on May 17, 2020 at 8:19am PDT

Povodom ovoga oglasila se i sama Aleksandra Mladenović i otkrila kako su ove Jelenine reči uticale na nju:

💸💸💸

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 30, 2020 at 3:25am PDT

– Ne zanima me šta misli Jelena Karleuša. Ne zanima me njeno mišljenje. Uvredila bih se kada bi to rekla neka osoba do čijeg mišljenja mi je stalo, ali do Jeleninog nije. Zato ne želim više da je komentarišem. I ovo je puno što sam rekla za nju – rekla je Aleksandra.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.